lördag 6 november 2010

Idag ska vi på kalas klockan 4. Nu e Noah hos sin farbror Mattis å Heli å leker så vi kan grejja lite med sovrummet, ska upp en låda med spottar i taket å det e inte lätt att få nåt gjort när man har Noah springades=) Han vill ju sååå gärna hjälpa till! Theo däremot e inga problem att ha med, han bara sover=)
Tror Noah behövde komma hemifrån å få göra nåt annat, har vart så instängda hemma ett tag nu när han har vart sjuk länge. Han blir väl uttråkad stackarn! hoppas han kan gå till dagis till veckan, det behöver han!
Igår när vi var på IKEA ställde vi oss frågan som vi gör varje gång vi e å handlar med skrutten...VARFÖR tog vi med honom!? haha
Han e helt hopplös, vägrar sitta i vagnen å ska bara springa bort från oss + att han var nyväken när vi kom dit så han var jättegnällig! Han fick en flaska saft av sin snälla mamma som han såklart spillde ut i hela sitt knä så byxorna blev dyblöta å såklart hade jag inga extra i väskan! hmmm* såå typiskt, så av med byxorna å spänna fast en rasande Noah i vagnen med en filt runt benen å lite russin som muta!
Mutor e inte bra men ibland VÄLDIGT nödvändiga, då e han åtminstone still en stund!=)
Hoppas denna trotsperiod snart är över=) Men då e det väl bara att ladda om för nästa antar jag..hihi
Jaja, som tur är så är det faktiskt BARA när vi är i affärer som han e sån buse! Annars är han världens snällaste, gosigaste unge=) Gossa mamma säger han typ tusen gånger om dagen å då ska vi kramas å pussas! Snuttisen min=)

2 kommentarer:

  1. Celine är likadan men det börjar bli bättre nu:-) Hon har härjat i affärer sedan hon började gå... Helt omöjlig att ha med:-)

    SvaraRadera
  2. Ja jag hoppas att det blir bättre här oxå snart! haha Det gäller att ha tålamod!

    SvaraRadera