fredag 5 november 2010

Sitter å väntar på att svärfar slutar jobbet! Idag blir det å fara in till IKEA å köpa garderober å då behövs bärhjälp=) En annan har ju två barn att hålla reda på...hihi Även fast den ena inte tar sig nånstans, men den andra busar oftast omkring för båda två=) Inte lätt att att ha med Noah i affärer nuförtin, han har sån otrolig upptäckarlust den lilla skrutten å han vill gå (springa) överallt dit vi INTE ska.
Nu är vi snart klara med vårt nya sovrum iaf, har gått jättefort (han e så duktig min karl) så idag som sagt är det dags att köpa nya fina garderober, dom andra gamla äckliga har åkt ut.Nytt golv har lagts in å väggarna är målade så nu e det bara en fondtapet som ska upp=) Och så väntar vi på dom nya fönstrena som ska sättas in i alla sovrum! Så snart vi är klara med vårt sovrum ska vi börja med barnens rum...det är ju det roligaste, att få inreda barnrum!=) Hoppas det inte kommer ta allt för lång tid innan allt är klart, det e inte en dans på rosor alla nätter när man e själv med två barn isamma sovrum å dom väcker varandra! Dom har ju vart sjuka båda två om varandra oxå så man har fått känna att man lever=) haha* Sova får man göra i ett annat liv!
Men så fort Noahs rum e klart så han kan flytta in dit igen blir det nog bättre!=)

Noah har öroninflammation igen...stackars liten hade så ont i går natt så han grät HELA natten! Som tur e vaknade inte Theo en enda gång, förutom när det var matdags såklart!!

Nu e det matdags för den lille hör jag så det e bäst jag går å matar så han e fulltankad när vi drar mot örebro! Noah hade tur idag å fick ett Happy Meal till lunch! Det hör inte till vanligheterna så han blev överlycklig=)

Theo sover i vagnen å Noah hjälper pappa att byta däck på bilen=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar